Продаващата Chrishell Stause на Sunset отговаря на твърденията, че е „насилник“

Chrishell Stause влезе в своя Instagram Story във вторник, за да сподели мислите си относно твърденията, направени за нейния герой през последните няколко сезона на Selling Sunset.

В поредица от видеоклипове 40-годишната риалити звезда обясни, че е заснела събирателния епизод от сезон 5 от сериала на Netflix предния ден и че иска да изрази мнението си относно слуховете, които е чувала през годините.

„Просто исках да намеря нещо много бързо“, каза Кришел на своите 3,2 милиона последователи в Instagram.

Говорейки: Chrishell Stause влезе в своята история в Instagram във вторник, за да сподели мислите си относно твърденията, направени за нейния герой през последните няколко сезона на Selling Sunset. Посетен през март 2022 г

Тя продължи: „Всеки сезон виждам това често срещано нещо, когато не съм наистина мила, аз съм фалшиво мила и всъщност съм побойник или каквото и да било.

Телевизионната личност добави: „Просто искам да говоря за това за себе си“.

„Ето нещо, за всички хубави момичета там, слушайте, опитвате се да бъдете мили, опитвате се да постъпите правилно.

Отвръщане на удара: В поредица от видеоклипове 40-годишната риалити звезда обясни, че е заснела епизод за събиране на сезон пет от сериала на Netflix предния ден и е искала да изрази мнението си относно слуховете, които е чула през години.

Отвръщане на удара: В поредица от видеоклипове 40-годишната риалити звезда обясни, че е заснела епизод за събиране на сезон пет от сериала на Netflix предния ден и е искала да изрази мнението си относно слуховете, които е чула през години.

Точката на Chrishell:

Изводът на Chrishell: „Всеки сезон виждам това често срещано нещо, когато наистина, знаете ли, не съм много мила, и съм фалшиво мила и всъщност съм побойник или каквото и да било“, каза тя.

„Аз съм в този бизнес от дълго време“, продължи възпитаникът на All My Children. „Запазих толкова много приятелства. Опитвам се винаги да бъда професионалист.

„В крайна сметка не е нужно винаги да си добър, ако някой продължава да те настоява и да не спазва границите ти и това е добре.“ PSA за днес“, заключи Кришел.

В последния клип актрисата от Друго време написа: “Просто моето мнение, разбира се!” Но няма да се чувствам зле да го направя, когато се занимаваме с ТОЛКОВА много повече и виждаме ТОЛКОВА много повече, отколкото в шоуто. ЗА ВАША ИНФОРМАЦИЯ.’

Нейният съвет за „хубави момичета“: Риалити звездата каза: „В края на деня не е нужно винаги да си мил, ако някой продължава да те натиска и не зачита границите ти и това няма значение.

Нейният съвет за „хубави момичета“: Риалити звездата каза: „В края на деня не е нужно винаги да си мил, ако някой продължава да те натиска и не зачита границите ти и това няма значение.

Кришел е въвлечена в дългогодишна вражда със своята колега от “Продажния залез” и колега брокер Кристин Куин, на 33 години, от края на първия сезон.

На финала на сезона приятелски настроените бивши колеги се изправиха в експлозивна битка, в която Кристин обвини Кришел, че е “фалшив”.

През последните сезони Кристин също враждува с някои от другите си колеги и колеги Опенхаймер, включително Хедър Рей Йънг, Мери Фицджералд и Ема Ернан.

Съперници: Кришел е въвлечена в дългогодишна вражда със своята колега от Selling Sunset и колега агент по недвижими имоти Кристин Куин от края на първия сезон.  Кристин видяна през 2021 г

Съперници: Кришел е въвлечена в дългогодишна вражда със своята колега от Selling Sunset и колега агент по недвижими имоти Кристин Куин от края на първия сезон. Кристин видяна през 2021 г

Въпреки че Кристин често беше избрана за антагонист на сериала, някои онлайн фенове нарекоха Chrishell „мръсен“, „фалшиво хубав“ и „истински лош човек“.

В интервю за спътника на Netflix Tudum, новичката в сериала Челси Лазкани сподели своите мисли за динамиката на жените.

Челси, която се свързва с Кристин в първия епизод, използва думите „насилник“ и „зли момичета“, за да характеризира поведението на другите жени в офиса.

„Типът човек, който съм и къде е моята ценностна система, наистина го наричам така, както го виждам, и не съм обмислял поведението си в миналото“, каза Челси пред сайта.

Нейното мнение: В интервю за спътника на Netflix Tudum, новодошлият сериал Челси Лазкани сподели своите мисли за динамиката на жените.  Челси, която се свързва с Кристин в първия епизод, използва думите

Нейното мнение: В интервю за спътника на Netflix Tudum, новодошлият сериал Челси Лазкани сподели своите мисли за динамиката на жените. Челси, която се свързва с Кристин в първия епизод, използва думите „насилник“ и „зли момичета“, за да характеризира поведението на другите жени в офиса. Челси и Кристин гледаха сезон 5

Тя разкри, че звездите са организирали „фронтация за грижа“, за да я предупредят – с доброта – за опасностите от общуването с Кристин.

„Мразя, че ни представят като злобни момичета този сезон“, каза 34-годишната Хедър пред сайта. „Има причина да изберем да нямаме някой в ​​живота си. Има един човек, с когото всяко момиче има проблем.

Ема настоя, че са всичко друго, но не и „зли момичета“: „Тези хора са обратното на злобните момичета. Те са момичетата, които ме подкрепят най-много, лично. Имах трудности в гимназията и влизането в тази група беше най-голямата глътка свеж въздух.

Офис роман: Зрителите на петия сезон на шоуто, чиято премиера беше на 22 април, също трябваше да видят развитието на служебния роман на Крисъл с шефа Джейсън Опенхайм.  Видяно през 2021 г

Офис роман: Зрителите на петия сезон на шоуто, чиято премиера беше на 22 април, също трябваше да видят развитието на служебния роман на Крисъл с шефа Джейсън Опенхайм. Видяно през 2021 г

Зрителите на петия сезон на шоуто, чиято премиера беше на 22 април, също трябваше да видят развитието на служебния роман на Chrishell с шефа Джейсън Опенхайм, 45-годишен.

По време на сезона Кришел се обиди на коментарите на Кристин за връзката й с Джейсън и посъветва тогавашното си гадже да уволни Кристин.

Феновете разкритикуваха действията на Кришел и вярваха, че тя се опитва да използва позицията си на приятелка на Джейсън, за да си отмъсти на съперника си.

Кришел и Джейсън се разделиха в последния епизод и бъдещето на Кристин с компанията остана неразрешено.

Първият епизод за събиране на Selling Sunset ще се излъчи на 6 май.

Очаквайте скоро: Първият по рода си епизод за събиране на Sunset се излъчва на 6 май

Очаквайте скоро: Първият по рода си епизод за събиране на Sunset се излъчва на 6 май

.

Add Comment