Спойлери за дома и госта (2-6 май)

У дома и навън следват спойлери за зрителите в Обединеното кралство.

Следващата седмица нататък У дома и навънМак трябва да вземе трудни решения относно борещия се бизнес.

На други места враждата между Никау и Клои расте, докато Жасмин се сблъсква с две отдавна изгубени братя и сестри.

Ето изчерпателна колекция от девет страхотни момента, които предстоят.

1. Mac се бори да уволни Фелисити

Endemol BrillianceКанал 5

Мак осъзнава, че трябва да вземе някои трудни бизнес решения, тъй като Солт е изправена пред финансова криза. Тя започва, тъй като иска да продължи, като уволнява Фелисити, като обяснява, че това е политика „последен влязъл, първи излязъл“.

Фелисити отказва да си тръгне без битка и доказва стойността си на Мак, като убеждава доставчика на морски дарове в ресторанта да отстъпи за плащане, изтекло във времето.

По-късно Фелисити отива по-далеч, като предполага, че Mac трябва да организира незаконни покер вечери в ресторанта, за да спечели допълнителни пари.

2. Фелисити разстрои Жасмин

embargo 14022022 жасмин дилейни и фелисити нюман у дома и навън

Endemol BrillianceКанал 5

Фелисити играе билярд с Жасмин, която наскоро откри, че нейният отчужден баща е починал. Фелисити прави директни коментари за ситуацията, които засягат Жасмин.

Въпреки че преди това Жасмин твърди, че не се интересува от смъртта на баща си, тя се връща у дома в сълзи, след като осъзнава, че не се е справила напълно с това, че е била изоставена преди всичките тези години.

3. Никау обвинява Клои в кражба

Клои Андерсън, Бела Никсън, Никау Парата и Тане Парата у дома и навън

Endemol BrillianceКанал 5

Докато оплаква Ари, Клои става прекалено обсебена от приятелството си с Бела. Тя започва да ревнува, когато Бела иска да прекара време с Никау.

По-късно Никау е шокиран да открие, че неговата Taiaha – която той използва като част от обучението си за воини – е мистериозно изчезнала. Той бърза да обвини Клои, че е отговорна, но тя твърдо твърди, че е невинна.

4. Подозренията на Никау нарастват

nikau parata и tane parata у дома и навън

Endemol BrillianceКанал 5

Тане е разочарован да види как семейство Парата продължава да спори толкова горчиво след смъртта на Ари. Не успявайки да забележи манипулативното поведение на Клои, Тане обвинява Никау за ситуацията и се опитва да уреди примирие.

По-късно Клои изглежда намира изчезналата Тайаха на Никау в банята и твърди, че това е доказателство, че той не я е търсил правилно. Никау е подозрителен към това, добре знае, че не го е оставил там, където го е намерила Клои.

5. Тане спасява Миа от тежък инцидент

Фелисити Нюман и Тане Парата у дома и навън

Endemol BrillianceКанал 5

Тане бди над Миа и открива, че скорошното й ходене на сън не е изолиран инцидент.

Докато Миа излиза от къщата в съня си, почти влизайки в пътеката на идваща кола, Тане се втурва на помощ и я сваля на земята. Миа се събужда от смразяващия инцидент и е ужасена, когато Тане обяснява какво се случва.

6. Тео се страхува от завръщането на Лия

тео пулос у дома и навън

Endemol BrillianceКанал 5

Чиракуването на Тео в гаража започва добре, тъй като той получава подкрепа от Джъстин и Зиги.

По-късно Тео разбира, че Лия скоро ще се върне у дома от пътуването си, за да види Димитри в града. Тео е видимо нервен, че Димитри успя да настрои Лия срещу него.

Все още не знаейки за травмиращото минало на Тео, Джъстин се чуди защо е толкова притеснен за завръщането на Лия.

7. Лия съобщава голяма новина

Джъстин Морган, Тео Пулос и Лия Патерсън у дома и като гост

Endemol BrillianceКанал 5

Тео изчезва преди Лия да се върне, но Зиги го намира и го убеждава да се върне у дома.

Когато Тео вижда Лия за първи път от седмици, тя обявява, че Димитри няма интерес да се свърже отново с него.

Лия и Джъстин са объркани, когато Тео изглежда щастлив от това, без да осъзнава, че той има много основателни причини да иска Димитри да махне живота си.

8. Мерилин е честна с Логан

стаите на Мерилин у дома и навън

Endemol BrillianceКанал 5

Мерилин събужда безпокойството на Ру, когато тя отново започва да се ядосва и отново да прави остри коментари. Ру подозира, че Мерилин има рецидив след скорошните й здравословни проблеми.

Когато Мерилин започне да се възмущава от намесата на Ру, Ирен трябва да се намеси с по-фин подход.

След известно подтикване от страна на Ирен, Мерилин посещава Логан за помощ и признава, че е изхвърлила всичките си лекарства, тъй като е била неудобна да разчита на това, за да функционира.

9. Жасмин среща две братя и сестри

ембарго 25042022 Ксандър Дилейни и Роуз Делейни у ​​дома и навън

Endemol BrillianceКанал 5

Новодошъл на Summer Bay, наречен Ксандър, се появява на прага на Ирен, твърдейки, че е отдавна изгубеният брат на Жасмин. Той пристигна в залива със сестра си Роуз.

Алекс и Роуз обясняват, че са разбрали за съществуването на Жасмин в завещанието на баща си, което включвало пари за нея.

Жасмин се опасява, че новодошлите може и да са измамници, но когато Кеш проверява историята им, тя трябва да вземе важно решение дали ги иска в живота си.

У дома и навън излъчва се през делничните дни в 13:15 ч. по Канал 5 и 18 ч. по 5STAR. Първите прожекции се излъчват в 18:30 ч. по 5STAR, а шоуто също се излъчва по My5.

Прочетете още У дома и навън спойлери на нашата специална начална страница


Читателите, засегнати от въпросите, повдигнати в тази история, са помолени да се свържат с NSPCC на 0808 800 5000 (www.nspcc.org.uk). Читателите в Съединените щати се насърчават да се свържат с Националната гореща линия за насилие над деца на Childhelp на (1-800-422-4453) или US SPCC (www.americanspcc.org).

Това съдържание е създадено и поддържано от трета страна и качено на тази страница, за да помогне на потребителите да предоставят своите имейл адреси. Може да успеете да намерите повече информация за това и подобно съдържание на piano.io

Add Comment