10 съвета за Fortnite Zero Build

от Fortnite механиката на сградата е голяма част от това, което го направи да се открои в жанра на Battle Royale, но винаги е изключвал тези, които търсят по-чисто изживяване. Такива играчи най-накрая могат да бъдат доволни, т.к fortnite Режимът Zero Build вече е наличен.

Макар и фундаменталният fortnite опитът все още е непокътнат, премахването на сградата от уравнението премахва много от тактиките, на които сте разчитали, като същевременно отваря вратата за нови идеи. Тези съвети ще ви помогнат да се адаптирате към тази промяна в играта, за да можете да започнете да печелите Victory Royales в изцяло нов режим.

Използвайте оръжия с далечни разстояния

Може би най-голямата разлика в това как трябва да се играе Zero Build е колко агресивен трябва да бъдете. Тези, които са опитни в изграждането, често могат да принудят опонентите си в близки схватки, където мощната пушка е най-доброто оръжие.

Този режим включва нова серия от изпитания, в допълнение към скорошното събитие Lantern Trials. и да си агресивен вече не е най-добрият вариант. Да бъдеш толкова привидно агресивен рядко се възнаграждава, така че преминаването към отбранителен начин на мислене ще ви помогне да спечелите деня. Като такова, колкото по-голям обхват има едно оръжие, толкова по-добре. Всяко оръжие с прицел ще даде ясно предимство.

Стойте ниско на открити места

Fortnite се промъква в полето

Инстинктът при скитане в полето е да получите възможно най-голямо предимство във височината. Когато кулите и прикритието могат да изникнат от нищото, това е жизнеспособна стратегия, но когато такава мощност не е налична, това мислене трябва да бъде обърнато.

В открито поле, високото място ще осигури по-добра видимост и обхват, но цената, платена за това, стърчи като възпален палец. Вместо това, стойте ниско до земята в пукнатини и падове ще ви попречи да бъдете хванати неподготвени.

Стойте високо в застроените райони

Преглед на наклонените кули на Fortnite

Когато теренът е пренаселен, трябва да се приложи обратната стратегия. Когато създавате лагер в район като наскоро възстановените Tilted Towers, по-високото място е много по-добро място, особено ако сте следвали предишните съвети и имате оръжие за далечни разстояния.

Когато сградите и тежките превозни средства са в игра, оставането на ниско ниво просто ви оставя с ниска видимост и висока уязвимост. Придържайте се към високи сгради, за предпочитане с прозорци от няколко страни, за да сте готови да хванете всеки, който минава.

Растителността е ваш приятел

Fortnite, скрит в храст

нормално fortnite, покритието може да бъде създадено по всяко време. Лесно е да се скриете от снимки и да създадете близки срещи, когато здравата стена е само с едно натискане на бутон. Тази защита не съществува в Zero Build, така че ще трябва да се задоволите с околната среда.

Най-лесната и най-разпространената форма на естествено покритие е растителността, която засипва пейзажа. Той може лесно да скрие герой, като дава страхотна възможност да надхитри врагове или да се измъкне от опасността, когато е в лепкаво място.

Запазете енергията за бягство

Укрепен спринт

Енергията е доста богат ресурс. Използван само в спринт, той се зарежда доста бързо и дава приятен прилив на скорост. Това каза, в fortnite Zero Build, играчите трябва да бъдат по-внимателни от обикновено с този ресурс.

Битката често се свежда до позициониране около полето, а в тясно място достигането до малко по-висока земя или по-солидно прикритие може да бъде спасение. Като такъв, трябва да сте сигурни, че не го използвате за несериозни цели, като например да стигнете от А до Б или да преследвате Кломбос. В противен случай може да ви хванат със свалени панталони, когато трябва да се измъкнете.

Лечебните елементи са с нисък приоритет

Превръзки на Fortnite, щит за отвари и медицински комплект

В редовен fortnite битка, можете да създадете отвори, за да се излекувате. Това е сложен трик за овладяване, но лечението в средата на битка е една от най-мощните тактики. Zero Build значително намалява потенциала за създаване на такива прозорци от възможности.

Това означава, че натрупването на лечебни предмети не е много полезно в този режим. Използването им след спечелване на сложна битка е страхотно, но битките приключват толкова бързо в Zero Build, че дори няма да има време да се мисли за изцеление. Запазването на няколко винаги е добра идея, но не можете да разчитате на тях толкова, колкото обикновено.

Rift-To-Go е идеален за бягства

Fortnite Rift-To-Go

Бягството от битка е много по-трудно в Zero Build. Без начин да спрете враговете им или лесно да се скриете от нападателите, повечето битки завършват със сценарии за победа или смърт. За щастие някои елементи могат да спасят животи, ако ги използвате правилно.

Най-доброто от тях е Rift-To-Go. Този предмет ви телепортира във въздуха, позволявайки им да се върнат обратно. Ако враг ви е притиснал в ъгъла, това е идеалният начин да избягате или да получите благоприятна позиция за контраатака.

Избягвайте превозни средства

Fortnite Tank излиза от дропшип

Влизането в превозни средства, особено тежки превозни средства като танка, е изключително агресивен ход. Това не само прави позицията ви очевидна за всеки в обсега, но я прави много лесна мишена. Тъй като Zero Build обикновено предпочита отбранителен стил на игра, влизането в превозно средство за битка вероятно ще доведе до смърт.

Използването им за движение е добре, но все пак не е за предпочитане. Понякога ще са необходими, за да избягат от бурята, но пътуването пеша предлага много по-скрит потенциал. Да паднеш върху някого е огромно предимство в този режим и използването на превозни средства го отхвърля.

Нека някой друг се бие първи

Fortnite погледнете някого през снайперски прицел

Когато са останали само няколко, може да бъде изкушаващо да спрете да играете на сигурно и да се стремите към слава. Това е лоша идея. Първо, някой лесно може да се скрие някъде и да ти отнеме главата. Второ, ще се оставите в отслабено състояние за всички останали бойци.

Ако попаднете на битка в ход, не се включвайте. Изчакайте и елиминирайте оцелелите. Това се удвоява, когато останат само няколко врагове, тъй като задържането ще ви позволи незабавно да окажете натиск върху последния човек, който стои между вас и сладкия XP, който идва от Victory Royale.

Принуждаване на бързи конфронтации

Fortnite Zero Build стреля по врага

fortnite Zero Build подчертава интелигентен, скрит геймплей, достоен за a Assassin’s Creed кожа, а не големи изблици на агресия. Нокаутирането на играч е добре, но не винаги е възможно. Най-добрата стратегия, която да приемете, когато нещата се приближат, е да се стремите към бърза печалба.

Оттеглянето, за да се възстановите, може да изглежда като добра идея в началото, но не само шансовете ви да избягате без добър предмет са малки, противниковият играч ще може да обърне нещата доста лесно. След като започнете битка, поддържането на натиска, докато противникът не се счупи, е най-добрата стратегия за побеждаването им.

Написано от Райън Удроу от името на GLHF.

.

Add Comment