Coronation Street Spoilers – Тайната на Джордж Сътълуърт е разкрита

улица на коронацията следват спойлери.

улица на коронацията най-накрая разкри голямата тайна на Джордж Сътълуърт.

Безопасно е да се предположи, че малцина са предсказали истината, след известно подозрение от страна на Айлин Гримшоу в последните епизоди, че партньорът й е замислил нещо опасно.

Айлин се убеди, че Джордж води двоен живот с друга жена зад гърба му, но истината излезе наяве по време на едночасовия епизод в понеделник (25 април).

TVI

Отначало изглеждаше, че Айлин може да е права, когато Джордж отказа да й позволи да остане, обвинявайки нежеланието си за свръхзащитената си котка Ридли, която не харесваше гостите в къщата.

По-късно Джордж беше разтревожен да намери Айлин и Шон Тъли да претърсват градината му за улики. Джордж се изправи срещу дуото, само за да бъде разтревожен, когато Айлин призна, че проверяват дали той лъже за Ридли.

„Не знам какво съм виждала в теб“, каза му ядосано Айлин, докато Джордж се пошегува: „Не знам какво съм виждал в ТЕБ!“

След като Тод скоро се присъедини към кампанията, за да разбере тайната на Джордж, той най-накрая се счупи и разкри истината. Джордж нямаше бурна афера с друга жена — страхуваше се да прекара нощта с която и да е жена!

улица на коронацията, Тод, Джордж

TVI

Джордж обясни, че има сериозен проблем с хъркането, което определено ще държи Айлин будна през нощта, което потенциално ще я отблъсне да остане с него.

Тод намери тайната на Джордж за доста забавна, затова го насърчи да каже истината на Айлин. Когато Джордж направи това, Айлин настоя, че изобщо не се тревожи за проблема с хъркането!

Въпреки че изглеждаше, че проблемът най-накрая може да бъде решен, Джордж все още изглеждаше загрижен, че Айлин не е готова да хърка толкова силно. Има само един начин да разберете…

улица на коронацията, Айлин

TVI

улица на коронацията излъчва се понеделник, сряда и петък в 20:00 часа по ITV и поточно по ITV Hub.

Прочетете още улица на коронацията спойлери на нашата специална начална страница

Това съдържание е създадено и поддържано от трета страна и качено на тази страница, за да помогне на потребителите да предоставят своите имейл адреси. Може да успеете да намерите повече информация за това и подобно съдържание на piano.io

Add Comment