Elden Ring Modders създават “последен” мод Berserk

Не споменавайте Грифит около този Терни.
GIF: Bandai Namco/FromSoftware/COTA Studios/Kotaku

Не е тайна, че много аспекти на игрите Soulsborne на FromSoftware са вдъхновени от популярната манга на Kentaro Miura. Берсерк. В действителност, Пръстенът на Елдън вече отдава почит по много начини, до Blaidd половин вълкстранно прилича Берсерк Протагонистът на червата. Сега, Пръстенът на ЕлдънЦикълът на мангата refs премина пълен кръг със самия Guts, който прави исекай в Lands Between чрез нов мод.

Call of the Abyss, от модера на COTA Studios Papa Appa, има за цел да ви позволи да играете като самия тъмен мечник, докато се впускате в Земите между тях. Модът е в процес на развитие, но в момента е достъпен за изтегляне чрез COTA Studios Patreon. Можете да го видите в действие чрез него най-новото видео от дневника на разработчиците:

Текущи или планирани функции включват реалистичен модел на героя на Guts, неговата назъбена броня, пресъздаване на неговото известно ръчно монтирано оръдие и състояние на „бессерк“, когато Guts губи контрол и се поддава на яростта си, и версия за призоваване/бос от Guts, който има по-акробатичен набор от движения, свободно базиран на този на Blaidd.

Papa Appa’s също си партнира с очна градинамодерът и YouTuber зад „Позволете ми да я соло“ мод за призоваване на духза създаване на видеосерията Elden Ring Multiverse, в който те променят любимите си аниме герои в играта като шефове. В новия епизод 2, двойката включва Guts като битка с шеф в района на двореца Могуин в края на играта.

Берсерк беше лесен първи избор, защото [Souls-series game designer Hidetaka] – каза Миядзаки Берсерк мангата е огромно вдъхновение за него за души сериали, както се вижда в много шефове и герои“, каза Папа Апа Котаку.

Градината на очите разказа Котаку идеята за Пръстенът на Елдън Мултивселената пристигна около година преди това Пръстенът на Елдънизхода.

“[Berserk] заема специално място в сърцата на мнозина и заслужава подходящ мод,” продължи Garden of Eyes. „Така че, естествено, намерихме за напълно подходящо да направим това като въведение в мултивселената. … Аз също съм голям фен на кинематографичната вселена на Marvel, така че това също изигра голяма роля в желанието ми да осъществя тази идея.

Папа Апа, който се сприятелява с Garden of Eyes чрез споделената им любов към игрите на Soulsborne, каза, че е работил от страна на модирането на Elden Ring Multiverse докато Garden of Eyes изработи своя разказ.

Веднага щом битката с шефа започне в Elden Ring Multiverse епизод, “Чермата” трескаво се блъска от страна на страна и събаря опонента си, преди алчно да погълне плътта им, подобно на това, когато е затрупан от жажда за кръв в мангата. Това специално внимание към детайла се дължи на херкулесовите усилия на Papa Appa, който вложи много любов и грижа в специфичните за знанията детайли на своя мод Call of the Abyss.

„Опитах се да ви донеса най-добрата броня на Guts и най-добрия мод Guts от всички Пръстенът на Елдън модиране“, каза Папа Апа в своята най-новото демо видео на YouTube CotA.

Въпреки че сегашното състояние на Пръстенът на Елдън модирането е ограничено до импортиране на персонализирани анимации от други игри, каза Garden Of Eyes Котаку че Papa Appa е успял да извлече хода на Guts от моделите на атака на Blaidd The Half-Wolf.

„Blaidd беше идеалният избор за това като основа“, каза Garden of Eyes. „С подходящи модификации на неговия модел, движения и визуални елементи се роди истински берсерк на Guts.“

Call of the Abyss не е типичната ви работа за смяна на модели. Папа Апа каза, че му е отнела около седмица, за да създаде куп специални функции, които заклетите фенове ще оценят. Например, когато играете като Guts, неговата функция “berserker” се задейства, след като паднете под 50% HP и има четири нива на състояния, сигнализирани от светещите му червени очи. тъмен шлем за звяр и червена и черна димна завеса следва след нея

„За теб страхотно Берсерк фенове там, както знаете, звярът на мрака не е истинско същество, а обединяване и натрупване на всички травми, страхове и притеснения на Гътс, които е имал като дете“, каза Папа Апа във видеото за актуализиране на CotA. . „Наистина исках да материализирам това чрез черната мъгла, защото мисля, че пасва на [armor] много добре регулиран.

Прочетете още: 7 възможни Берсерк Препратки в Пръстенът на Елдън

Състоянието на берсерк дава 15% увеличение на издръжливостта и възстановяването на щетите, но колкото по-дълго останете в режим на берсерк, толкова повече здравето ви ще се изчерпи, което е доста точно в сравнение с това как непреодолимата тъга де Гутс се развива с неговата суперсила в мангата. .

Единствената ми критика към мода на Papa Appa досега е, че Guts се разпада начин твърде лесно във видеото на Градината на очите. Това може да се дължи на по-голямата част от специфичните за мангата движения на Guts, които все още липсват в мода. Ако имаше оръдие на Гътс, хвърляне на нож, арбалет и бомби, предполагам, че битката с шефа щеше да бъде по-скоро нокдаун и продължителна битка.

Папа Апа каза Котаку че дори ако Пръстенът на Елдън все още има ограничена модинг сцена, той планира да добави Рицар на черепа както и нови функции като гореспоменатото ръчно оръдие, което можете да гледате предварителен преглед тук.

„Това все още е само върхът на айсберга за проекти, свързани с Берсерк и други неща в мултивселената, независимо дали става дума за нови босове, оръжия, броня и много други“, каза Garden of Eyes. Котаку. „Имаме огромна страст към играта и се стремим да имаме най-добрите модификации Пръстен Елдън.

Като дългогодишен фен на Berserk, бих искал да видя модове, при които Guts се разменят с Blaidd и плодовия POS Грифит замества Маленизащото трябва да получа правото си Берсерк завършва някак си.

.

Add Comment