Fire Emblem Warriors: Три надежди

Следващото заглавие на Nintendo Switch Fire Emblem Warriors: Три надежди е готов за комбиниране Мусу-стил на игра с елементи на тактическа стратегия огнена емблема е известен с. Представяне на алтернативна визия на събитията от 2019 г Огнена емблема: Три къщи, Огнена емблема Воини: Три надежди включва изцяло нова история, която се развива в земята на Фодлан, където три фракции се борят за надмощие. Очаква се тази игра да включва завръщащи се фаворити и да въведе нови герои – може би такъв, чието лице феновете се надяват да видят оттогава. три къщи започнете.

ГЕЙМЪРСКО ВИДЕО НА ДЕНЯ

Fire Emblem Warriors: Три надежди представя наемника Шез, нов протагонист, който може да бъде мъж или жена. Изправен пред избор, Шез може да се бие само с една армия: Адрестианската империя, водена от Еделгард фон Хресвелг; Свещеното кралство Фаергус, управлявано от Димитри Александър Блейдид; или алиансът на Лестър, воден от Клод фон Риган. Изборът на играча ще определи кой от трите маршрута ще играе: Crimson Blaze, Azure Gleam или Golden Wildfire. На поне един маршрут – вероятно Golden Wildfire – играчите ще могат да се срещнат дългоочакваният герой Holst Goneril.

СВЪРЗАНИ: Разкрити са още подробности за играта Fire Emblem Warriors: Three Hopes


Холст: Мистериозният херцог на Гонерил

Трейлърът, който официално потвърди ролята на Шез като главен герой, включва и кратък поглед от битка между млад мъж с розова коса и по-възрастен мъж с бледосиня коса. Предполага се, че мъжът с розова коса е Холст Гонерил, по-големият брат на Хилда, слугата на Клод. Хилда, чието завръщане беше потвърдено в три надежди като персонаж за игра, често споменава по-големия си брат в оригиналната игра, но никога не се появява на екрана.

Малко се знае за Холст, освен че той е възпитаник на Академията за офицери Garreg Mach и понастоящем владетел на House Goneril – една от главните благородни къщи на Алианса от Лестър до времето на три къщи разказ. Хилда гледа на него като на модел за подражание, но също така е разочарована от постоянното сравняване с него. Тъй като играчът е призован да защитава територията на Холст в две паралогични истории в три къщи, той не се появява в нито един от тях, тъй като преди това е ял лоши гъби и се е разболял.


Възможна роля на Холст в Три надежди

Героят, за който се смята, че е Холст в трейлъра за Fire Emblem Warriors: Три надежди е показан активно ангажиран в битки, като поощрява теориите на феновете, че той може да бъде представен като персонаж за игра. Подобно на другата нова героиня Моника, той се предполага, че е изключителен за един маршрут в играта, най-вероятно маршрутът Golden Wildfire, в който играчите са на страната на Leicester Alliance. Холст е показан с меч, а облеклото му наподобява това на герой, повтарящ се клас в огнена емблема серия, която обикновено е популяризираната версия на Mercenary.

Смята се, че мъжът, срещу когото Холст се бие в момента, е граф Берглиез, бащата на члена на Black Eagles Каспар, за когото все още не е потвърдено, че ще се върне за Три надежди. Подобно на Холст, граф Берглиез беше споменат, но не се появи в предишното заглавие. Той беше споменат като известен генерал и боец ​​на Адрестианската империя, така че битката му срещу Холст представлява сблъсък между двама мощни противници от различни страни на конфликта на играта, един от трите маршрута в играта.

Какво би означавало включването на Холст?

Дългоочакваната поява на Холст показва, че Хилда може да се фокусира повече, тъй като играчите всъщност ще могат да наблюдават връзката между братята и сестрите Goneril, вместо да чуят за нея. Включването на Holst също е точка в полза на потенциалното включване на Ashen Wolves, герои за игра, добавени в Пепеляв сенки Съдържание за изтегляне за Три къщи. Докато пепелявите вълци не са потвърдени за три надежди, Холст е близък приятел на Балтус, член на тази къща.

Холст може също да представлява друг персонаж за игра с голям герб – в този случай гербът на Goneril. Въпреки че не е потвърдено, че Холст притежава герб, гербът на Goneril е показан на неговия нос в три надежди ремарке. Той е и глава на къщата си, позиция, която обикновено е запазена за хора с гербове. Ако Холст притежава майора Goneril Crest, той потенциално би могъл да притежава Freikugel, реликвата на героя на семейството му, която Хилда беше показана да използва в последния трейлър на Fire Emblem Warriors: Три надежди. С малко по-малко от два месеца до излизането на играта, със сигурност е възможно да има повече трейлъри или дори игра за игра три надежди демо, може да разкрие повече информация за Holst Goneril и други огнена емблема както нови, така и завръщащи се герои.


Fire Emblem Warriors: Три надежди ще бъде пуснат за Nintendo Switch на 24 юни 2022 г.

ПОВЕЧЕ: Fire Emblem Warriors: Три надежди могат да дадат на героите от три къщи повече личност чрез битка


Ема Уотсън като Хърмаяни Грейнджър в Хари Потър

Ема Уотсън разкрива сцена от Хари Потър, която я кара да се „неудобна“

Прочетете още


за автора

Add Comment