Polaroid Go, най-преносимата аналогова камера в света, се предлага в два нови цвята със смели аксесоари

През април Polaroid добавя към любимото на феновете семейство Polaroid Go два динамични цвята, цветни филтри и черен моментален филм в артхаус стил.

НЮ ЙОРК, 26 април 2022 г /PRNewswire/ — polaroid goнай-малката и най-преносима аналогова мигновена камера в света, която разширява границите на творението.

Тази година, полароид празнува повече начини да бъдете креативни в движение, като пуснете джобната камера в два смели цвята, черен и червен, плюс нови допълнения, ориентирани към създателите: набор от филтри за сини, червени или оранжеви снимки и матова черна рамка моментален филм за драматична драма.

„Polaroid Go има преносимост и дух на изследване в своята ДНК. Видяхме невероятна реакция за този нов формат на камерата, така че искахме да представим още повече начини хората да се потопят по-дълбоко в творчеството си, като същевременно ги улесним да отидеш навсякъде и да уловиш винаги, когато вдъхновението удари”, Това каза главният изпълнителен директор на Polaroid Оскар Смолоковски.

С дължина само 4,1″, ширина 3,3″ и височина 2,4″ Polaroid Go е най-малката аналогова мигновена камера в света. Проектиран като преносим творчески спътник, Polaroid Go дава възможност на създателите да излязат и да изследват тайни, несъвършени и неочаквани места в света.


За да отпразнува пускането на Polaroid Go Black and Red, Polaroid стартира кампанията през май с креативност и изследване в сърцето си. Еволюция от миналата година Да отида Създайте кампания, итерацията 2022 обединява творци от всички художествени дисциплини и култури. Иби Нджоя, художник и сценограф, и Миранда Макарофмоден дизайнер, диджей, блогър и актриса, пътува до Тенерифе, Испания да покажат творческите си визии на скалистия остров.

„За мен Polaroid винаги е бил инструмент за документиране и експериментиране. Като художник ми позволи да обработвам развитието на уменията си като сценограф. Изпитването на преносимостта на Polaroid Go по време на нашите снимки на Канарските острови беше толкова забавно, обичам колко лесно е да го носиш навсякъде”, каза Нджоя.

Новите цветове се присъединяват към оригиналния бял фотоапарат Polaroid Go, осигурявайки повече поле за лично изразяване, където и да ви отведе следващото приключение. Polaroid Go се основава на своите творчески функции като огледало за селфи, самоснимачка, дълъг живот на батерията, динамична светкавица, двойна експозиция и удобни за пътуване аксесоари с въвеждането на първите по рода си филтри за обективи на Polaroid. камера и най-малкият моментен филм с черна рамка .

„Обичам новите възможности, създадени от Polaroid Go. Толкова е лесно да улавям вдъхновение, където и да пътувам, което играе важна роля в моя творчески процес като художник,“, каза Макароф.

Предлагат се Polaroid Go Black и Polaroid Go Red 26 април да се Polaroid.com/Go.

полароид стават черни Камера MSRP: $99,99 / €119,99 / £109,99

полароид стават черни Двоен пакет филми MSRP: $19,99 / 19,99 € / 18,99 £

Polaroid Gо Комплект филтри MSRP: $19,99 / 19,99 € / 18,99 £

@Polaroid #PolaroidGo #Gocreate

Контакти за пресата:
Рут Биби
Глобален мениджър за връзки с обществеността
Е. [email protected]
Телефон +1 478 287 9194

*За изображения, моля, уверете се, че всички изображения са кредитирани на фотографа в името на файла (ако е предоставено), както и в Polaroid

За запитвания за Polaroid, моля свържете се с:

Polaroid Global PR агенция PURPLE at [email protected]

Относно Polaroid:
Polaroid е основан от Земята на Едуин през 1937 г. като икона на иновациите и инженерството. Компанията първо произвежда ски очила и 3D очила за армията и флота на САЩ. Едва през 1943 г., когато дъщерята на Ланд попита защо не може да види себе си снимка веднага, се ражда идеята за мигновената камера. През 1947 г. става реалност с първата мигновена камера.

Именно представянето на революционния фотоапарат Polaroid SX-70 през 1972 г. даде началото на незабавната фотография.

както го познаваме днес, последвано от революционни иновации като оригиналния OneStep, моментално цветно фолио; и камери и филмови формати Polaroid 600 и Spectra.

Поляроидните камери по-късно вдъхновяват художници като напр Анди Уорхол, Хелмут Нютон, Робърт МейпълторпМарипол, Кийт Харинги Гай Бурден който издигна марката в ранг на културна икона.

През 90-те и 2000-те години на миналия век бързият възход на цифровите технологии засенчи мигновената фотография и Polaroid обяви края на производството на незабавни филми през 2008 г. Но това беше краткотрайно; специална група от фенове на незабавната фотография под името “Невъзможният проект” спаси последната фабрика на Polaroid от Холандия. Оттогава те са единствените в света, които правят филми за ретро фотоапарати Polaroid.

През 2017 г. The Impossible Project беше подновено като Polaroid Originals: марка, посветена изключително на оригиналните аналогови продукти за моментална фотография на Polaroid. Връщането на аналоговата моментална фотография под чадъра на Polaroid беше голяма стъпка, но това не беше краят на пътуването. В март 2020 гPolaroid направи следващата стъпка и стана една марка с едно име: Polaroid.

Днес Polaroid е свързан с мигновената аналогова фотография и е марката, която хората по света познават и обичат повече от 80 години. Обединявайки цялото си продуктово портфолио под едно име, Polaroid излага новата си визия като глобална марка, която ще продължи да създава продукти, които обединяват хората по хуманен и смислен начин.

ИЗТОЧНИК Polaroid

.

Add Comment